Οταν το 2012 η αεικίνητη Ευδοξία Πάντου και ο gentleman Νίκος Κρασσάς άνοιξαν το «Μαύρο Πρόβατο του Press Café» στο Παγκράτι (Αρριανού 31) είχαν στον νου τους βασικές αξίες, τις οποίες ήθελαν να υπηρετήσουν και το κατάφεραν με το παραπάνω και μέσα στον χρόνο. Ελληνική δημιουργική κουζίνα απολύτως πιστή στις ελληνικές εξαιρετικές πρώτες ύλες υπό τον σεφ Σωκράτη Σιταρίδη, επιμονή στην ποιότητα, εντιμότητα και ευαισθησία απέναντι στην οικονομική κρίση. Ενας χώρος που θα μπορούσε κάποιος να απολαύσει καλό φαγητό, με τίμια σχέση ποιότητας- τιμής. Η φιλοσοφία που πρώτος εισήγαγε στην αθηναϊκή σκηνή αυτός ο χώρος αφορά στον βαθύ σεβασμό του κάθε φιλοξενούμενου, σε κάθε επίπεδο.